[po_type tag=”h2″ size=”35″ lineheight=”1.1″ spacing=”-1″ align=”center”] Eksplorasi
[/po_type] [po_type tag=”h4″ size=”25″ lineheight=”1.1″ spacing=”-1″ align=”center”] Jalur pendakian gunung bukanlah wujud secara tiba-tiba. ianya adalah hasil usaha penerokaan oleh manusia. siapa? mungkin orang kampung, mungkin pihak berkuasa, mungkin pengganas (satu masa dahulu) dan mungkin oleh rakan pendaki gunung.

Tusyen Hutan : Eksplorasi
Oleh : Eddy Jones
Tarikh : 17 Mac 2020
Lokasi : Core Republic, Setapak

untuk sesi kali ini, pihak tusyen hutan menjemput saudara Eddy Jones, seorang malim gunung yang aktif dibawah payungan Persatuan Malim Gunung Malaysia untuk berkongsi teknik dan perancangan ekspolari jalur pendakian. dan untuk kelas ini, penerokaan terhadap jalur pendakian “Trans Spencer Chapman” akan dijadikan sebagai contoh.

had kelas adalah terhad kepada 20 peserta berbayar yang pertama. ini adalah kerana ruang kemudahan kami yang terhad untuk menampung lebihan peserta.

bayaran RM 5 akan dikenakan terhadap peserta dimana separuh darinya akan digunakan untuk pembelian juadah ketika sesi, dan separuh lagi akan diberikan sebagai saguhati kepada tenaga pengajar sebagai tanda terima kasih.

berminat?

berdaftar secara online, sekarang. tekan link dibawah:
[/po_type] [po_section padding=”small” top=0] [po_column width=”12″] [/po_column] [po_column width=”6″] [po_lightbox img=”9088″] [/po_column] [po_column width=”6″] [po_type tag=”h5″ top=”0″ bottom=”20″]Please fill up below forms and we will invite you into the Whatsapp group[/po_type]

    [/po_column] [/po_section] [po_section img=”3510″ fixed=”1″ top=”10″ bottom=”10″] [po_column width=”10″ offset=”1″] [po_type tag=”h3″ size=”35″ lineheight=”1.1″ spacing=”-1″ align=”center”]”Read More about Tusyen Hutan”

    [po_button style=”block” large=”1″ text=”Click Here” link=”http://www.corerepublic.my/tusyenhutan”][/po_type] [/po_column] [/po_section]